• Telefoon: 036 549 0349
  • Email: info@windowplus.nl
  • Openingstijden: 10:00-17:00

Over ons

De basis van het success


Een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in produceren en monteren van kozijnen. Jarenlang richt Window Plus zich op kwaliteit en toegevoegde waarde in plaats van een lage prijs ten koste van de kwaliteit.

Window Plus kozijnen levert hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service! Het succes van Window Plus wordt bepaald door de motivatie, het vakmanschap en het enthousiasme van onze mensen. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegericht denken staan bij hen voorop. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in ‘soorten’ klanten: iedereen is belangrijk!
Voor ons telt maar één zaak: dat onze opdrachtgevers aan hun contacten met Window Plus niet alleen prima producten, maar bovenal ook een goed gevoel overhouden!

Window Plus kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw.

Een brede klantenkring


Met het leveren van het totaalpakket aan particulieren zijn wij ooit begonnen. Deze doelgroep is nog steeds een belangrijk marktsegment binnen ons bedrijf, waarbij het nauw aankomt op een goede advisering, luisteren naar de wensen, en dit omzetten in een technische verantwoorde uitvoering tot tevredenheid van de klant. Luisteren is het begin van goede communicatie.

Wij horen graag uw wensen als het gaat om uw wooncomfort. Dat vormt de basis van onze aanpak. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, maar centraal staat de relatie met onze opdrachtgevers.

Dat onderscheidt ons: we maken ruimte voor mensen. Deze instelling binnen Window Plus kozijnen zorgt ook voor tevreden klanten bij aannemingsbedrijven en directe opdrachtgevers (zoals woningstichtingen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars en architecten). Maar ook vele kleine aannemers- en timmerbedrijven weten hun weg te vinden naar Window Plus kozijnen. Deze doelgroep geeft veelal alleen opdracht voor het leveren van de kozijnen. Kortom: Window Plus kozijnen is er voor iedere doelgroep!

Onze visie


De kracht van Window Plus kozijnen is haar praktijkgerichte instelling, welke wordt gevoed door een combinatie van ervaring, kennis en kunde. Dit is inderdaad enigszins een cliché, maar desalniettemin wel de absolute basis. Wij hebben alle disciplines in huis om een optimale synergie en rendement te creëren tussen de wensen van de klant en een in elk opzicht passend bouwplan, uiteraard ook in balans met de uiteindelijke investeringskosten.

Kenmerkend voor Window Plus kozijnen is de hoge mate van flexibiliteit en de betrokkenheid van de medewerkers om onze klanten steeds weer de beste en meest complete oplossingen te kunnen bieden.

Kortom, elke opdrachtgever, van particulier, gebruiker, vastgoedhandelaar en huurder, is bij Window Plus voor (nieuw) bouwprojecten op het juiste adres.

Erkend 5-sterrenspecialist