• Telefoon: 036 549 0349
  • Email: info@windowplus.nl
  • Openingstijden: 10:00-17:00

Kunstof kozijnen

Type Maasland

kunststof_maasland
Lees meer

Type Rijnland Lino

kunststof_hvp
Lees meer

Type Rijnland

kunststof_rijnland_detail
Lees meer

Type Basic Line

kunststof_hoek_classic_-_fino
Lees meer

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Alle ontwerpen zijn van eigen makelij. Kunststof kozijnen met of zonder nerfstructuur zijn stijlvol. Natuurgetrouw en duurzaam geeft het kunststof kozijn een rustig en tijdloos gevoel. Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. U kiest voor kwaliteit met dit technisch beproefd, functioneel en met alle basis- eigenschappen van stabiliteit en veiligheid uitgerust raam.

Kwaliteit…….gegarandeerd!

Het Window Plus raamsysteem met zijn meervoudige kamers, drie dichtingen en inbraakwerend beslag onderscheidt zich in doorgedreven en aangepaste detailoplossingen. In uw woning zal u deze spitsvondigheden, esthetisch fraai in afwerking, waarderen.

Uitgebreid kleurenpalet

Kleur is de ideale manier om een hoogsteigen toets aan de woning te geven. Daarom zijn onze profielen in elk denkbaar decor verkrijgbaar: wit, kleur, nerfstructuur, houtimitatie en bicolor-uitvoering. Window Plus biedt u een uitgebreid spectrum aan kleuren en houtimitaties in nerfstructuur, zowel op de binnen als op de buitenzijde van het raam. Bovendien is de bekleding UV-bestendig, slijtvast en antistatisch, wat het onderhoud alleen maar bevorderd. U heeft de keuze uit 19 verschillende nerfstructuurfolies, 6 daarvan zijn houtimitaties.

Onderhoudsarm

De kunststof kozijnprofielen behoeven weinig onderhoud, zijn onderhoudsarm en hoeven niet meer geschilderd te worden. Onderhoud vormt een wezenlijke bijdrage aan het behoud van uw kozijnen op langere termijn.

Veiligheid, het sterke punt van onze producten

Ieder raam is standaard voorzien van inbraak werende stalen sluitnokken, meer-puntsluitingen en 3-punt haaksloten ten behoeve van de deuren. Op uw vraag worden ramen en deuren voorzien van extra inbraak werende toebehoren als afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders en alarmcontacten.