• Telefoon: 036 549 0349
  • Email: info@windowplus.nl
  • Openingstijden: 10:00-17:00

Aluminium kozijnen

Type Dritto

Type-drito
Lees meer

Type Rondo

Type-rondo
Lees meer

Type Strato

Type-strato
Lees meer

Type Retro

Type-retro
Lees meer

Type Ellips

Type-elips
Lees meer

Type Fino

Type-fino
Lees meer

ALUMINIUM KOZIJNEN

 

Een profiel voor elk profiel. Strak, modern of speels klassiek….met aluminium kunt u alle kanten op. Elke smaak kan bij Window Plus terecht. Of: voor elk profiel hebben we een profiel. Met onze aluminium ramen en deuren geeft u uw woning ongetwijfeld een eigen gezicht en met ons uitgebreideĀ  aanbod van aluminium kozijnen kunnen wij u een uiterst elegant en stijlvol assortiment bieden. Het toepassen van aluminium ramen en kozijnen biedt een kwalitatief hoogwaardige oplossing waarmee u op elke bouwwens kunt inspelen. Zo maakt de opbouw van de profielen het bijvoorbeeld mogelijk binnen en buiten verschillende kleuren toe te passen.

Zo zijn onze aluminium kozijnen in een hele reeks RAL-kleuren verkrijgbaar: zowel in een gladde gemoffelde uitvoering als in een unieke, krasbestendige structuurlak ( twee-componentenlak). Bovendien kunt u een andere uitvoering en kleur kiezen voor de binnen- en de buitenkant: oftewel bicolor profielen.
Aluminium is een licht materiaal en daarom geschikt voor slanke en grote raampartijen. Het is duurzaam, geeft barsten en rotten geen kans en is ongevoelig voor weersinvloeden. Het is ook uiterst gemakkelijk te onderhouden.