• Telefoon: 036 549 0349
  • Email: info@windowplus.nl
  • Openingstijden: 10:00-17:00

Kozijnen

 

Met onze kozijnen bent op elk vlak een winnaar!

Window Plus past zich aan uw stijl aan! Met een scala van strak en modern tot traditioneel en authentieke  ramen en deuren, vindt u bij Window Plus altijd de oplossing die bij uw woning past. U heeft de keuze uit kunststof, aluminium of houten kozijnen. Met onze moderne fabricagetechnieken kunnen wij alle mogelijke vormen aan. Daarnaast bieden wij een ruim en gevarieerd assortiment toebehoren. Onze producten zijn bijgevolg een voortdurende prikkeling van uw creativiteit tijdens uw zoektocht naar het perfecte profiel. Wat ook de stijl van uw droomwoning is, Window Plus biedt u totale vrijheid van ontwerp. Window Plus gaat geen uitdaging uit de weg. Wij maken er een erezaak van om op alle vragen naar creatieve vormen – hoe uiteenlopend ook – een antwoord op maat te geven. Uiteraard blijven daarbij de technische prestaties van de profielen behouden.

Comfort om van te dromen

Window Plus ramen, deuren en schuifpuien zijn mooi, veilig, maar blinken toch vooral uit door het comfort. Concreet bieden onze producten een thermische en akoestische isolatie die maar zelden wordt geëvenaard. Korfbogen, inzethoeken, ronde ramen, ovalen ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen…..Ook voor niet-alledaagse vormen kunt u bij Window Plus terecht.

Een Window Plus kozijn is uniek. Door de combinatie van kunststof en aluminium hebben wij een productlijn gecreëerd met onderhoudsvrije kozijnen, deuren, dakkapellen, tuindeuren, schuifpuien en draaikiepramen. Een duurzaam kozijn van Window Plus betekend besparen op onderhouds- en energiekosten, tot wel 30%!  Window Plus maakte zelfs kozijnen voor een Passiefhuis. Goede isolatie van uw kozijnen is van groot belang. De waarde van uw woning stijgt hiermee en er gaat minder onnodige warmte verloren. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Heeft u een specifieke kozijn wens of wilt u een dakkapel plaatsen? Window Plus levert topkwaliteit in kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, tuindeuren en schuifpuien. Bent u op zoek naar een modern of klassiek kozijn, een kunststof kozijn of aluminium deur? Geen probleem. Wij maken uw kozijn op maat, in de ieder gewenste kleur en of vorm.

Onderhoudsgemak

De kunststof en aluminium kozijnen zijn vrij van groot onderhoud. Het materiaal is vuilafstotend, weerbestendig en bestand tegen corrosie. Kunststof of aluminium rot niet. Schilderen en oliën behoren definitief tot het verleden. Reken maar uit; alle jaren waarin de profielen zonder extra onderhoud een onstuimig klimaat trotseren en het antwoord is duidelijk. Met deze lage onderhoudskosten levert dat u kostenvoordeel op.

Thermische isolatie

Het verwarmen van een woning kost veel energie. Isoleren is daarom een must. Kunststof of aluminium kozijnen zijn daarom een perfecte keus. Kunststof is van nature een isolerend en dus ook warmte-isolerend materiaal. Het meer-kamersysteem van de kunststof profielen garanderen een uitstekende isolatiewaarde. De uitstekende thermische kwaliteiten leveren behalve wooncomfort ook een energiebesparing op Een financiële meevaller voor de gebruiker en goed voor het milieu.

Geluidsisolatie

Naast de beglazing zijn ook de isolerende eigenschappen van kunststof belangrijk. De eigenschappen van kunststof worden versterk door het vijfkamersysteem en het maximaal contact oppervlak van de dichtingen. Zo houdt uw kunststof kozijn de overtollige decibels buiten.

Perfecte dichtingen

De 3-voudige rondom lopende dichtingen bieden een perfecte bescherming tegen alle invloeden van buitenaf.

  • buitendichting: voorkomt binnendringend vuil en regenwater
  • middendichting: zorgt voor een perfecte wind- en waterdichtheid en herstelt het meer-kamersysteem
  • binnendichting: garandeert een uitzonderlijke extra geluidsisolatie

Passief wonen of Energie zuinig wonen

Passief Bouwen is een verzamelnaam voor die manieren van bouwen, waarbij een goed binnenklimaat wordt gerealiseerd zonder traditionele verwarmings- of koelsystemen. In technische termen betekent het meestal, dat het verwarmingsvermogen van het gebouw beperkt moet blijven tot het vermogen dat de ventilatielucht kan transporteren (in de daadwerkelijke ruimteverwarming kan in de uitvoeringspraktijk ook anders worden voorzien dan via het ventilatiesysteem). In verbruikseenheden betekent het globaal dat de energievraag voor ruimteverwarming en koeling beperkt moet blijven tot 15 kWh per vierkante meter gebruiksoppervlakte per jaar. Daarnaast gelden er eisen voor de totale primaire energievraag voor alle huishoudelijke toepassingen, warm tapwater, ruimteverwarming en koeling per jaar.(*)

Kosten inzichtelijk

Duurzame energiebronnen kunnen worden ingezet om aan de resterende energiebehoefte tegemoet te komen. Vergelijking van een gemiddelde nieuwe woning met bijvoorbeeld een passief huis levert een energiebesparing op met 80%. Meerkosten voor nieuwbouwwoningen zijn beperkt tot ongeveer 7% van de bouwprijs. Voor renovatieprojecten geldt – afhankelijk van de omvang van de investering – dat een terugverdientijd per project wordt berekend. De verhoging van het wooncomfort is daar niet bij gerekend.

Wij hebben de passende oplossing voor isolerende ramen tot Uw 0.72 W/m²K, geschikt voor laag energie- en zelfs voor passief woningbouw! Met de standaard raamseries, voorzien van Triple beglazing, halen we al een isolatiewaarde van Uw 1.02 W/m²K. Let wel dit zijn waarden voor het hele systeem. Veel leveranciers schermen met de isolatiewaarden van het glas (van 0,6 W/m²K.) maar met de kozijnen samen gaat die waarde vaak enorm omlaag. Daarnaast bieden wij ook het Profel laag energie raam aan in kunststof en aluminium met een isolatiewaarde tot Uw 0.88 W/m²K. Nu ook in hout de hoogste isolatiewaarde. We bieden ook het passief raam aan in kunststof, aluminium en als absolute nieuwkomer in hout/aluminium combinatie. Isolatiewaarden tot Uw 0.72 W/m²K zijn te halen.