• Telefoon: 036 549 0349
  • Email: info@windowplus.nl
  • Openingstijden: 10:00-17:00

Gevelbekleding

  • Home
  • /
  • Gevelbekleding

Gevel- en dakrandbekleding

 

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.
Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

Vervanging van houten gevelbekleding?

Een onderhoudsarme gevel of dakgoot. Het totaalpakket aan kunststof producten biedt u veel meer dan kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkappellen. De eigenschappen van kunststof lenen zich uitstekend voor toepassing buiten uw woning. Geen afbladderende verlagen, kleur- of glansverlies meer. Maar gevels en dakranden die er altijd goed verzorgd uitzien. Window Plus kan uw houten gevelbekleding vervangen voor kunststof gevelbekleding. Ook bekijken wij of er achter de bekleding extra geïsoleerd kan worden en indien nodig dampdoorlatende folie moet worden geplaatst. Zo maken wij uw woning onderhoudsarmer en energiezuiniger… een mooie combinatie.